wilders

Het isolement van Wilders

Het isolement van Wilders

Wat hebben Wilders en de PVV de afgelopen 4 jaar in het parlement gedaan? Argos kijkt niet naar de ideologie, niet naar de retoriek, maar naar de parlementaire opstelling van de PVV. Dit op basis van een onderzoek dat twee Leidse politicologen – Simon Otjes en Tom Louwerse – op verzoek van Argos hebben uitgevoerd. Een van de bevindingen is dat er nooit eerder een partij in het parlement heeft gezeten die zo geisoleerd was tijdens stemmingen voor moties.

Verder een gesprek met Meindert Fennema, politicoloog aan de Universiteit van Amsterdam en bezig met een biografie van Wilders en met Eric Vrijsen, parlementair verslaggever bij Elsevier en goede bekende van Wilders.
Argos over de daden en het isolement van Wilders.

Lees de onderzoeksrapportage.